Facebook

Disclaimer van DNGB B.V. (DNGB)

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te geven. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van je nodig hebben om bijvoorbeeld met je te corresponderen of om een berekening te maken. Wij streven ernaar je dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt je op ieder gewenst moment verzoeken je gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. DNGB aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij DNGB of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan DNGB. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door DNGB.

Berekeningen

DNGB B.V. stelt je op de website van Duokoop in de gelegenheid om diverse berekeningen uit te voeren. DNGB besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens in haar berekeningen. De berekeningen worden echter uitgevoerd op basis van door jou ingevoerde gegevens en algemene uitgangspunten en kunnen afwijken voor jouw persoonlijke situatie. De uitkomsten van de berekeningen en de getrokken conclusies zijn uitsluitend ter indicatie en daaraan kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. DNGB aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de werking van de berekeningen, dan wel voor de uitkomst daarvan. Je dient de uitkomst van de berekeningen en getrokken conclusies niet te beschouwen als een persoonlijk advies. Indien je op zoek bent naar een persoonlijk op maat gesneden advies, raden wij je aan om contact op te nemen met één van onze partners. Klik hier om naar de hypotheekadviseurs te gaan. Indien je toch op basis van de informatie op de website van Duokoop de beslissing neemt om verplichtingen aan te gaan, ben je zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

Voor meer informatie kan je telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 085-4894850 of per mail info@dngb.nl.

Deze partijen adviseren Duowonen:

andere
adviseurs

Vraag de gratis
Duowonen brochure aan
Top